Hotel4.jpg

Hotel de Borgh
Ijshof 1
4761 BE
Zevenbergen
T: 0168-324344
F: 0168-335631
info@hoteldeborgh.nl

Hotel reserveren

Aankomst

Vertrek
check

Beschikbaarheid controleren

Aankomst
Vertrek check

Omgeving

Zoals velen van u nog niet weten beschikt het Westen van Brabant over schitterende locaties die u zeker niet wilt missen. Nabij het Zevenbergse ligt op ongeveer 15 km afstand de schitterende vestingstad Willemstad. Met zijn eeuwen oude geschiedenis en nog echte kanonnen op de kade is dit een buitenplaats met allure (met o.a. de volgende activiteiten: Mauritshuis museum - koepelkerk - stadswandeling op zondag). Evenals het verderop gelegen Oudenbosch waar u zeker de Rooms katholieke Basiliek moet bezichtigen. Op dat moment waan u uzelf even in Rome omdat deze Basiliek identiek is nagebouwd, maar dan in ons eigen Brabant.

Maar het is zeker niet alleen geschiedenis wat hier te vinden is. Wat dacht u van het schitterende natuurpark de Biesbosch? Hier kunt u heerlijk genieten van een rondvaart en waan uzelf even helemaal weg van de buitenwereld. De prachtige natuur, met zijn bijzondere flora en fauna, die u hier heerlijk in u kunt opnemen, is zeker de moeite waard. Daarom presenteren wij u graag ons B.B.B.-arrangement!! Lees meer over dit Bijzonder Brabant arrangement te Zevenbergen!

De Borgh, het ideale startpunt om met de fiets West-Brabant te verkennen!

De Borgh ligt aan knooppunt 37 van netwerkkaart 17, West- en Midden Brabant. Een fietsknooppuntennetwerk is heel eenvoudig: U fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart. Op de site van falk.nl kunt u prima uw route plannen: http://fietsknooppunt.routeplanner.nl/html/Falk/

Het leuke is dat het knooppuntnetwerk aansluit op de deltapontjes, zodat de route nog verder uitgebreid kan worden, zoals kunt u gebruik maken van de verbindingen Strijensas-Moerdijk en Numansdorp-Willemstad. Op alle pointjes kan de fiets mee aan boord. Door het fietsknooppuntensysteem dat ook in West-Brabant aanwezig is, is het erg gemakkelijk en er leuk om een rondje te fietsen!

Download hier de actuele informatie van de Deltpontjes omtrent de vaartijden en prijzen.

Wij verwelkomen u graag bij Hotel de Borgh in Zevenbergen!

Klik hier voor tips in de omgeving van Hotel de Borgh.